2016/08/28

KATSAUS KULUNEESEEN KESÄÄN

Nyt olis varmaan hyvä aika kääntää katse mun huhtikuussa tekemän Summer bucket listin puoleen. Mitkä asiat toteutui ja mitkä jäi toteuttamatta? 

► Leivo mustikkapiirakka tuoreista mustikoista.
Nooo, tää nyt vähän jäi..:D Leivoin mä kuitenkin piirakan itse poimituista omenoista tän kesän aikana, jos riittää korvaamaan puuttuvan mustikkapiirakan.

► Käy pelaamassa futista. 
Tän mä sain toteutettua. Alkukesästä käytiin melko useastikkin mun pikkuveljen kanssa potkimassa palloo, mutta sitten satuin telomaan mun nilkan ja loppukesä menikin sitä varoessa ja parannellessa. Lisäks käytiin kavereiden kanssa pelaamassa koripalloo, mikä on vähän nilkkaystävällisempi laji:D


► Osta jäätelö, jota et ole koskaan aikaisemmin maistanut.
Jep, tässä onnistuin, Maistoin ekaa kertaa Marianne-jäätelöö, ja oli kyllä tosi hyvää vaikken yleensä juurikaan välitä suklaajäätelöstä!

► Katso auringonlaskua rannalla.
Tässäkin onnistuin. Käytiin yhden kaverin kanssa kesäkuussa chillailemassa rannalla ja räpsimässä vähän kuviakin. Voi että kun talven lähestyessä tulee taas ikävä tollasia hetkiä! 

► Ota aurinkoa.
En yleensä välitä ottaa aurinkoa, kun yleensä vaan palan enkä rusketu ollenkaan. Joka tapauksessa muutaman kerran asetuin pyyhkeen päälle ottamaan aurinkoa, aika tuloksetta kylläkin..:D Mutta tulipahan yritettyä.


► Käy kuvaamassa vähintään yhdet ratsastuskisat.
Nojoo, lähdinhän mä kisoihin innoissani kameran kanssa huomatakseni, että kameran muistikortti kuitenkin jäi tietokoneeseen. No mitäs pienistä, olipahan kiva ilta kuitenkin. Hyvä seura, taitavat ratsastajat ja hienot hevoset korvas sen muistikortti-ärsytyksen.

► Käy itse ratsastamassa kesällä.
Tämäkin tuli tehtyä. Kävin itse asiassa kaksikin kertaa ratsastamassa. Ensin käytiin Jämsässä Aramaralla yksityistunnilla, jossa menin kivalla inkkarihepan näkösellä Sennillä. Heti seuraavalla viikolla vuokrasin Killeriltä Pollenpotkusta Eppu-nimistä ruunaa, jolla treenasin istuntaa ja istumista Jennin valvovan silmän alla. Ja tältä Epulta myös tipuin, kun laukkasin ilman jalustimia. Hupsista, nyt ollaan taas yks lähempänä sataa tippumista:D

Eppu

► Valvo niin myöhään, että näet auringonnousun.
Tää tapahtu vähän vahingossa kun chillasin mun veljen ja kaverin kanssa ihan kotona. Tulipahan valvottua sen verran myöhään, että kerkes näkemään sen auringonnousunkin.

► Syö mansikoita.
Söin tänä kesänä tasan kerran mansikoita, vähän harmittaa. Mutta tulipahan syötyä ja oli ne vaan niin hyviä. 

► Mökkeile.
Noo, tänä kesänä ei tullu lähdettyä mökille ainakaan yöksi, joten tää kohta jäi kyllä toteuttamatta. En oikein muutenkaan viihdy meiän mökillä, kun ei oo minkäänlaisia sähköjä ja kaiken maailman itikoita on ihan hirveesti..:D


Teittekö te Summet Bucket listejä? Miten ne teillä sujui?:)

2 kommenttia:

 1. Kivoja juttuja oot näköjään saanut toteutettua kesällä ja hienoja kuvia tässä postauksessakin! :) Itse en tänä vuonna tehnyt minkäänlaista listaa kesällä, mutta sainpa kuitenkin toteutettua kaikki loputkin viimekesäisen listan kohdat :D

  http://kuviakinkiinnostaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kovasti kehuista!:) ja no niin, kiva kuulla että sait viime vuoden listan täysin toteutettua:)

   Poista

★ Nikon D3100, Nikkor AF-S 18-55mm
★ Minut tavoittaa myös sähköpostilla: jennnuin@gmail.com
★ Tarkastan jokaisen kommentin ennen julkaisua, joten älä turhaan lähetä kommenttiasi kahdesti!

KIITOS KOMMENTISTA!