2015/09/29

HOW ABOUT AUTUMN?

Vielä viime postauksessa jaoin nättejä, kesäisiä kuvia. Nyt yhtäkkiä puiden lehdet on ruvennu loistamaan ruskean väreissä, ilmat on ruvennu viilenemään ja aamuisin bussipysäkillä näkyy vain sumua. En tällä hetkellä oikein osaa sanoa oonko onnellinen vai en. Vaikka päällisin puolin on hyvät fiilikset, niin silti syksy masentaa. Tieto siitä, että aamut vaan pimenee ja aurinko laskee aikasemmin, harmittaa. Toisaalta kuitenkin rakastan syksyä. Rakastan sitä että saa pukeutua lämpimiin vaatteisiin, avata tietokoneen ja katsella popcorn timeä takkatulen lämmössä. Ehkä se syksy ei sitten  ookkaan niin kamala..Jos nyt sitten jostain muusta, niin vaihteeks kuulumisia. Yllätyin positiivisesti, kun katsoin wilmaan, ja olin saanut matikan ja kemian kokeiden numerot. Matikasta tuli 8 ja kemiasta 9+. Ehdottomasti paremmat numerot kuin mitä uskalsin odottaa! Nyt vaan pelkään enkun ja mantsan numeroa, sillä ne kokeet olisi voineet mennä paremminkin..:D Olisiko kenelläkään muuten innostusta postaukselle, jossa vertailisin odotuksiani lukiota kohtaan, ja mitä lukio on todellisuudessa ollut?

Syyslomakin alkais ens viikolla, mulla jo torstaina. En oo ihmeellisempiä suunnitelmia tehny, mutta sen verran tiedän, että syysloman viikonlopun tulen viettämään Koivuniemen leirikeskuksessa lastenleirillä isosena! Huippua päästä kokeilemaan, millasta on leireily ala-asteikäisten kanssa:) 

Nyt mä koitan tsempata vielä reilun viikon, niin sit sais hetkeks hengähtää loman merkeissä. Milloin teillä muilla alkaa syyslomat?

2 kommenttia:

  1. Wau, tosi kivoja ja niin syksyisiä kuvia! Vähänkö hyvät numerot oot saanut matikasta ja kemiasta, haha mun mielestä ne molemmat on niin vaikeita aineita. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon! ja joo mullekkin matikka ja kemia on tosi vaikeita, niin yllätyin noista numeroista:D

      Poista

★ Nikon D3100, Nikkor AF-S 18-55mm
★ Minut tavoittaa myös sähköpostilla: jennnuin@gmail.com
★ Tarkastan jokaisen kommentin ennen julkaisua, joten älä turhaan lähetä kommenttiasi kahdesti!

KIITOS KOMMENTISTA!