2015/09/15

TIREDNESS
Väsynyt lukiolainen tervehtii..! Oon reilun viikon ollu tosi kiireinen koulujuttujen kanssa; on pitäny tehä loppuvuoden lukujärjestykset valmiiks, on pitäny kirjottaa maantiedon pistetyötä ja lisäks vielä lukea kokeisiin! Tosiaan, mulla alko tänään koeviikko, joka starttas heti matikalla.. En osaa oikein sanoo miten koe meni, joten totean vaan että en oo mikään matikkanero, mutta toivon että pääsisin kurssista läpi..:D Perjantaina vuorossa ois enkku, ens viikolla sit maanantaina jatkuu kemialla ja tiistaina maantiedolla. Tällä hetkellä eniten pelottaa noi ens viikon kokeet, mutta huominen vapaapäivä meneekin sitten niiden parissa ahertaessa. 

Mutta asiasta toiseen, ettei mee ihan koulujutuista höpöttelyks, niin kuulumisia ihan yleisesti. Oon ollu viime päivinä tosi ilonen noista näteistä keleistä, harmi että kohta tulee taas kylmää ja pimeää..:/ Vähän ärsyttää, että ei oo kerenny ottamaan kameraa kunnolla käteen ja näpsimään kuvia. Toivon mukaan mä sitten syksyn tullessa inspiroidun niistä ihanista väreistä, ja saan myös revittyä enemmän aikaa valokuvaamiselle..:)

2 kommenttia:

  1. Syksyssä on omat hyvät ja huonot puolensa. Ittekkään en tykkää yhtään siitä ajatuksesta, että kohta tulee kylmää ja pimeää! Mutta tosiaan, kivat maisemat noissa kahdessa ensimmäisessä kuvassa. :-)

    VastaaPoista

★ Nikon D3100, Nikkor AF-S 18-55mm
★ Minut tavoittaa myös sähköpostilla: jennnuin@gmail.com
★ Tarkastan jokaisen kommentin ennen julkaisua, joten älä turhaan lähetä kommenttiasi kahdesti!

KIITOS KOMMENTISTA!