2017/11/17

LONG TIME NO POST

Tervehdys pitkästäpitkästä aikaa. Nyt just mulla on sellanen fiilis, että mun blogitauko vois olla taaksejäänyttä elämää. Oon saanut hetken hengähdettyä ja keskityttyä muihin asioihin. Mun elämässä on tapahtunu paljon muutoksia niistä ajoista ku oon viimeks kirjottanu ja voin sanoo, että oon aika onnellinen tällä hetkellä. Pitkästä aikaa voin sanoo, että mulla menee oikeesti hyvin.

Jos aloitetaan tilannekatsaus siitä ainoosta asiasta, joka ei oo muuttunu, nimittäin koulusta. Tällä hetkellä elelen 3. jaksoa, joka muuten on mun toiseksi viimeinen jakso lukiota. Tällein abina tuntuu hauskalta kattoo kurssisuorituksia; ensimmäisenä vuonna siellä näky 5 suoritettua kurssia, nyt siellä näkyy 5 suorittamatonta kurssia. Aika menee niin nopeesti, etten ees tajua, että mun ensimmäisistä yo-kirjotuksistakin on jo melko pitkä aika. Kirjotin siis psykologian ja nyt tuloksien tultua M sieltä napsahti ja siihen oon kyllä tyytyväinen. 

Sitten niistä muutoksista.. Suurin on varmastikin se, että en asu enää kotona vanhempieni luona. Oon kesäkuusta asti asunut mun poikaystävän kanssa. Muutin kauemmaksi Jyväskylän keskustasta ja koulumatkaa kertyi yhteen suuntaan n. 30 km. Paikka on mulle unelma; maalaistalo, jossa ei paljoo naapurit haittaa ja lisäks vielä hevosia ihan takapihalla, joilla osasta oon saanut aina silloin tällöin ratsastella. Joulukuun alussa luvassa on kuitenkin muutoksia, joista kerron sitten kun aika on.

Ja sitten vähän enemmän meidän perheestä. Meidän pikkuperheeseen siis kuuluu karvaisia ystäviä. Kesäkuun lopulla saatiin perheenlisäystä parilla pikkukisulla, jotka on mun poikaystävän siskon kasvatteja. Meillä on molemmilla ns. omat kissat ja mun kisu on nimeltään Addu, joka on vähän ujo ja tosi läheisyydenhalunen, oikee halinalle. Addua ei tarvii välttämättä ees koskea, niin kehräys jo alkaa.. :D Nimi tulee siitä, että kun pennut synty, Addulla oli tosi selkeet kolme ruskeempaa raitaa koko selän mitalta. Poikaystäväni kissan nimi on sitten Myy.

Addu heinäkuun puolessa välissä, noin 5 viikkoisena

Lisäksi lokakuussa meille muutti asumaan koiravauvakin. Haluttiin ottaa koira kissojen lisäksi nyt, kun kaikki ovat vielä pentuja. Näin ollen he tottuvat toisiinsa jo pennusta asti, vaikka meidän kissat on jo aikaisemminkin tutustuneet koiraan. Mutta tosiaan tästä meidän koiruudesta. Kyseessä on siis meidän yhteinen koira, joka tottelee (silloin kun korvat ovat toiminnassa) nimeä Neda. Neda on elokuussa syntynyt sekarotuinen narttu, josta löytyy kaukasiankoiraa, belgianpaimenkoiraa ja rottweileria. Ollaan oltu pienestä asti tekemisissä monenlaisten koirien kanssa, joten uskallettiin sen takia ottaa tälläinen laumanvartijakoira. Neda on tosi sosiaalinen ja aina häntä heiluen menossa moikkaamaan kaikkia. Pentu on aika aktiivinen ja kieltäessä saattaa ruveta kyseenalaistamaan niitä kieltoja. Ei sen enempää nyt, mut haluaisitteko mun kirjottelevan Nedan (ja ehkäpä myös kissojen) kuulumisia ja pentuarkea tänne tulevaisuudessa?

Pahoittelut vähän rakeisesta kuvasta...

Tällä hetkellä tilanne on tämä ja näillä mennään niin pitkään kun on tarve. Saa nähdä muutetaanko tästä mun opiskelujen perässä, vai jäänkö lukion jälkeen opiskelemaan Jyväskylään. En tiedä, mutta aika näyttää. Mä koitan jatkossa aktivoitua, ja postauksia on luvassa omaan kotiin, itsenäistymiseen, jatko-opintojuttuihin ja luultavasti niihin eläimiinkin liittyen. Pahoittelut vielä kovin tekstipainotteisesta postauksesta, mutta panostetaan kuviin seuraavalla kertaa.

Mitä teille kuuluu? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

★ Nikon D3100, Nikkor AF-S 18-55mm
★ Minut tavoittaa myös sähköpostilla: jennnuin@gmail.com
★ Tarkastan jokaisen kommentin ennen julkaisua, joten älä turhaan lähetä kommenttiasi kahdesti!

KIITOS KOMMENTISTA!