2017/11/22

ME MUUTETAAN!

Se ihana oma koti, oma arki, vapaus mutta myös vastuu. 

Vaikka oonkin kesäkuusta asunut ilman vanhempia, niin nyt me muutetaan poikaystävän kanssa joulukuun alussa varsinaiseen ekaan omaan kotiin. Muutetaan n. 10 kilometriä lähemmäks Jyväskylää, eli mun koulumatka lyhenee. Vähän jännittää, miten sopeudun tositosi pitkän ajan jälkeen kerrostaloelämään, mutta samaan aikaan oon kuitenkin tosi innoissani tästä. Oon niin innoissani, että saan hoitaa kaikki kotijutut ite, saan luoda itselle mielekkäät arkirutiinit ja ennen kaikkea pääsen sisustamaan ite! Onneks meillä on poikaystävän kanssa paljolti samanlaiset visiot, millainen koti me halutaan. Halusinkin nyt jakaa teille pari kollaasia, millaiset sisustusjutut mua on inspiroinu.

 1.  Ollaan haalittu aika paljon kaikkee valkosta ja ruskeeta meidän asuntoon, ja mm. meidän sohva on ruskea. Ekasta kuvasta haluun nostaa esiin noi vaaleet koristetyynyt, joiden uskoisin sopivan meidänkin sohvan kanssa.
 2.  Tämän kuvan mukaista ideaa ajattelin eteiseen. Ois tosi kiva, kun ihan oven lähettyvillä ois lipasto, jonka päälle vois jättää avaimet, ja josta ne vois jopa muistaa napata mukaan ulos lähtiessä. 
 3.  Tän kuvan pointiksi haluan nostaa ton vaaterekin. Haaveilen vastaavanlaisesta meidänkin kotiin ja oishan se helppo ratkaisu esim. makuuhuoneeseen. Lisäksi kuvassa oleva quote-tyyppinen taulu ois tosi kiva jonnekkin.
 4.  Kynttilät ♥ Meidän kodissa tulee aivan varmasti näkymään paljon erilaisia kynttilöitä ja kynttiläasetelmia. Pelkän sisustuksen lisäksi kynttilöitä on ihana polttaa iltojen pimentyessä kynttilänvalon luodessa tunnelmaa.


 1.  Ollaan poikaystäväni kanssa jo pitkään puhuttu, että meidän omaan kotiin halutaan ehdottomasti seinälle valokuvia meille tärkeistä hetkistä ja ihmisistä. Erotuksena tästä kuvasta, niin haluan meidän kuville kehykset.
  2.  Kuvan mukaisia tikkaita himoitsen olohuoneeseen. Oon jotenkin myyty tolle idealle, sillä samalla että se on kätevä paikka säilyttää vilttejä, niin samalla se on myös kaunis sisustuselementti. Voi kun osuis eteen jotkin tuollaiset kivat tikkaat.. :D
 3.  Kuten jo aiemmin mainitsin lipasto-ideasta eteiseen, niin tämän kuvan peilisysteemi on jatkoa siihen. Jokin kiva peili eteisen lipaston päällä jotenkin kiehtoo mua just nyt. Ja oishan se ideaali paikka peilille; voit vilkaista juuri ennen lähtöä, että ulkonäkö on ok.
 4.  Oon tosi ihastunu tällaisiin erilaisiin sisustuspurnukoihin, joihin voi kätevästi säilöä tavaroita. Oonkin pyrkinyt bongailemaan kaikenlaisia kivoja purkkeja lähinnä keittiöön, mutta olen miettinyt tällaisia myös vessaan.. 

Täytyy katsella, jos saisin aikaiseksi jotakin kodin esittely -postausta tai edes kuvattua meidän tulevan kodin sisustuksen parhaimpia paloja sitten kun ollaan muutettu ja saatu tavarat paikalleen. Oon niin onnellinen tästä tilanteesta just nyt 

Millainen sisustus teitä inspiroi?

Kuvat: Pinterest

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

★ Nikon D3100, Nikkor AF-S 18-55mm
★ Minut tavoittaa myös sähköpostilla: jennnuin@gmail.com
★ Tarkastan jokaisen kommentin ennen julkaisua, joten älä turhaan lähetä kommenttiasi kahdesti!

KIITOS KOMMENTISTA!