2016/02/23

SOMETHING WARM


Väsynyttä päivää kaikille! Miten teiän viikko on alkanut? Mulla itelläni on ollut taas vaihteeks unirytmi vähän hakusessa.. Aikalailla sluibailin viime viikon ja viikonloppuna olin isosleirillä, josta tuliaisena vähän univelkaa. Mutta ehkä saan ens yönä vähennettyä sitä, koska koulukin alkaa vasta 12.30! Aah, nautin tästä kolmen oppiaineen jaksosta. 

Joka tapauksessa, oli mulla ihan asiaakin. Mulla oli tänään puolisen tuntia aikaa kierrellä keskustassa ennen bussin lähtöä, joten päätin käydä H&M:llä sillä aikaa. Ja jotainhan sieltä tarttui mukaan ;)


 Huivi 17,99e 5e 
Mun entinen huivi on jo oikeesti vanha, eikä siitä oo oikeestaan mitään hyötyä, joten tää tuli ihan tarpeeseen! Tää on tosi pehmee ja lämmin, ja lisäks toi valkonen tuo kivasti väriä mun mustan toppatakin kanssa. Plus huomatkaa toi kiva kuvio, mikä tässä huivissa on!


 Pipo 4,99e 
En ookkaan tänä talvena omistanu pipoo. Tai oon, mutta se on enimmäkseen tallikäyttöö varten..:D Oon jo jonkin aikaa haaveillu tän tyyppisestä ja värisestä piposta, ja nyt kun tää osu silmään tuolta ja vielä noin halpaan hintaankin, niin pakkohan se oli kotiuttaa!

Molemmat siis tulee varmasti käyttöön ja toivon mukaan nää tulee näkymään paremmin vielä joissakin asukuvissa.. Kun joku päivä vaan jaksais/ehtis lähtee niitä näpsimään! Ehkä ens viikolla viimestään revin niille aikaa..

Mitäs mieltä te olitte näistä ostoksista?:)

2 kommenttia:

  1. Toi pip on kyllä kiva!<3 Jotenkin niin simppeli että miellyttää mun silmää! Noi tähdet tuolla sivussa ovat mageet!!♥ http://anskisss.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. woou kiitos kivasta kommentista! ❤ ja joo pipo on tosiaa ihanan yksinkertanen ja tähdet taustalle tarjoaa mun päiväpeitto...:'D

      Poista

★ Nikon D3100, Nikkor AF-S 18-55mm
★ Minut tavoittaa myös sähköpostilla: jennnuin@gmail.com
★ Tarkastan jokaisen kommentin ennen julkaisua, joten älä turhaan lähetä kommenttiasi kahdesti!

KIITOS KOMMENTISTA!