2016/02/17

BLOGIYSTÄVÄKIRJA

Tää haaste pyöri ainakin syksyllä paljon blogimaailmassa, ja en sillon tätä toteuttanu. Mielessä kyllä kävi, mutta en vaan saanut aikaiseksi. Nyt kuitenkin maanataisen vapaapäivän kunniaks mulla oli aikaa tuherrella tän postauksen äärellä ja saada tää luonnoksiin valmiiks, joten hope you like it!

ps. kuvitukseksi saatte parit lopputulokset lauantain kuvailuilta!

SUOSIKKI:

Lomakohde? En oo koskaan käynyt missään etelässä, mutta vois muutenkin olla että ei ois mun juttu.. Suuntaisin mieluiten ehkä pohjoiseen. Käytiin joskus kun olin pienempänä Lapissa Luostolla, ja siitä tykkäsin tosi paljon! Myös Vuokatti on ollut mun mieleen:)

Biisi? En osaa kyllä sanoo! Tällä hetkellä kovassa soitossa on ainakin Tippa-T:n Ei tippa tapa ja Nikke Ankaran Nikke tulee kotiin-albumi kokonaisuudessaan.

Juoma? Varmaan verigreippi-limsa:D

Leffa? Fast & Furioukset, mutta myös 21 & 22 Jump Streetit on hyviä!:D

Sarja? En pahemmin seuraa mitään sarjoja, mutta tällä hetkellä Quantico on aika kova. Ikisuosikeista tietenkin Frendit:D

Kirja? Mulla ei kyllä oo suosikkikirjaa.. Sen verran harvoin tulee luettua mitään muuta kun koulukirjoja..

Asu? Joku helppo ja yksinkertanen, eli mut tuntien farkut ja huppari:D Oon vähän tylsä pukeutuja..

Meikkituote? Ostin vajaa pari kuukautta sitten Rimmelin Stay Matte -puuterin, ja se on kyllä noussut aika ykköseksi.

Hiustuote? En oikeestaan käytä mun hiuksiin shampoon ja hoitoaineen lisäks mitään, joten mulla ei kyllä oo mitään suosikkia tähän sanoo!

Kaupunki? Sanoisin, että Kotka! Jotenkin Kotka on vaan tosi nätti satamakaupunki, ja toivon niin paljon et pääsen vielä käymään siellä!

Sovellus? Instagram tai Snapchat.. Nää massa-appsit:'D

Instagrammaaja(t)? En ookkaan koskaan ajatellu tällästä, mutta ainakin heppajuttuihin liittyen @stellahagelstam ja valokuvauksellisesti inspiroiva @nicomkst

Aamurutiinisi? Normaalina kouluaamuna pesen kasvot ja meikkaan, etsin vaatteet, pakkaan koulujutut laukkuun ja sitten aamupalalle ja bussiin. Koiria mun ei tarvii aamusin käyttää, koska äiti käyttää ne ennen kuin lähtee töihin.


MUUTA:

Mitä vaatekaapistasi löytyy? Semmosia aika rentoja perusvaatteita; huppareita, muutamia neuleita ja villatakkeja, farkkuja, kollareita..:D

Mitä pakkaat mukaan matkalle? Oon tosi huono pakkaamaan, mutta onneksi sitä on tullut tässä harjoteltua kun on 1,5 vuotta reissannu noilla seurakunnan leireillä. Mutta vaatteita sopivaksi ajaksi + varmuuden vuoksi ylimääräiset, meikit (vain välttämättömimmät), välttämättömimmät hygieniajutut ja puhelintarvikkeet (meinaa lähinnä laturia, joskus myös matkalaturi). Joskus mukana matkustaa myös kamera!

Mitä teet kotona, kun kukaan ei näe? Soitan musiikkia niin kovalla, että kuuluu varmaan naapuriin..:D

Viimeisin sisustusostoksesi? Enpä oo mikään sisustusintoilija, mutta viimeisin sisustusjuttu on digikello, jonka esittelin january favs -postauksessa tuossa jokunen aika sitten. Ei tosin ollu oma ostos, vaan joululahja äidiltä ja isältä..

Viimeisin Whatsapp-viestisi? Mun yks kaveri valitti miten tekee kuolemaa koulussa:'D

Mitä ostoslistallasi on tänä talvena? Onneks tää talvi alkaa olla takanapäin, vai? Mun pitäis kuitenkin saada aikaseks ostaa uusi laukku.. Oon nyt parin jakson ajan kantanu mukana tollasta tilavaa treenilaukkua, kun on pitänyt olla liikkakamat, tietokone ja vielä kirjatkin messissä.. Se on kuitenkin vähän turhan iso uutta jaksoa ajatellen, kun käyn koulussa suurinpiirtein vain pyörähtämässä..

Mitä laukustasi löytyy aina? Lompakko, avaimet ja vesipullo vähintään. Yleensä vielä myös välipalakeksi.

Paras tapa tuhlata 50 euroa? Varmastikin laittamalla säästöön, mutta mä ainakin oon lahjakas tuhlaamaan mopoon.. Toki myös uudet vaatteet on aina kivoja, ja tällä hetkellä se laukkukin ois kova sana!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

★ Nikon D3100, Nikkor AF-S 18-55mm
★ Minut tavoittaa myös sähköpostilla: jennnuin@gmail.com
★ Tarkastan jokaisen kommentin ennen julkaisua, joten älä turhaan lähetä kommenttiasi kahdesti!

KIITOS KOMMENTISTA!