2016/02/14

GARNIER

Tervehdys kaikki! Anteeksi mun viikon mittainen hiljaisuus.. Mulla alkoi koeviikko keskiviikkona, joten mun elämä meni ohi aikalailla kirjojen kanssa..:D Nyt mulla on kuitenkin kahden päivän vapaat edessä ja sitten mukavan kevyt koulujakso muutenkin! Mutta joka tapauksessa, mennään nyt asiaan:


Ostin joku aika sitten tarjouksesta reilulla 7 eurolla tälläisen Garnierin tuotepakkauksen, joka sisälsi siis kosteusvoiteen ja meikinpoistoaineen/kasvoveden. Halusin jonkin aikaa testailla kyseisiä tuotteita, ennen kuin tulisin näistä teille kertomaan. Halusin siis vähän käytännön kokemuksia mukaan tähän postaukseen! 


Jos vaikka aloitetaan tästä, niin osiaan kyseessähän on siis Garnierin Moisture + Soft kosteusvoide kasvoille. Oon ohjeen mukaan laittanut tätä aamuin illoin, ja oon huomannu kyllä eron mun pakkasien kuivattamalla iholla. Erittäin riittoisa tuote, joka kaiken lisäksi vielä tuoksuukin tosi hyvältä!:D


Tää oli mulle tositosi positiivinen uus tuttavuus. Eli Garnierin Micellar Cleansing Water. Tän tarkoituksena on siis toimia meikinpoistoaineena, ja myös puhdistava kasvovetenä. Hieman epäilin miten nää kaks muka toimii yhdessä, mutta pakko myöntää että oon ollu tosi tyytyväinen. Sama tuote menee varmasti ostoslistalle tän putelin loputtua. 

Oon jo jonkin aikaa tuskaillut mustapäiden kanssa varsinkin nenän alueella, ja tän käytön alottamisen (+ kasvonaamion säännöllisen käytön) jälkeen mustapäät on selkeesti ruvennu häviämään. Ei poistunu kokonaan, mutta ees vähentyny. (jos jollain on vinkkejä mustapäitä vastaan, niin kuulisin enemmän kun mielellään!) Tää on hajusteeton tuote, joka sopii myös herkälle iholle. Tästä tuotteesta ei oo mitään pahaa sanottavaa!


Onko joku muu mahdollisesti kokeillut samoja tuotteita? Kokemuksia, mielipiteitä?

2 kommenttia:

 1. Itselläni oli kesällä tuo kasvovesi kokeilussa, kun olin siitä kuullut niin paljon hyvää. Itselleni se ei kuitenkaan toiminut hyvin, joten toista putelia en ole ostanut. Hyvä että kuitenkin siulla se toimii! Ja tuo rasva vaikutti kyllä hyvällä, täytyykin ehkä ostaa semmonen testiin!

  Vilma's

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, harmi että siitä ei sulle löytynyt suurempaa apua!:/ Ja joo ehdottomasti suosittelen kokeilemaan tota rasvaa!:)

   Poista

★ Nikon D3100, Nikkor AF-S 18-55mm
★ Minut tavoittaa myös sähköpostilla: jennnuin@gmail.com
★ Tarkastan jokaisen kommentin ennen julkaisua, joten älä turhaan lähetä kommenttiasi kahdesti!

KIITOS KOMMENTISTA!