2017/12/12

X-MAS WISHLIST

Joulu tulee jo kamalaa vauhtia, ja jotenkin mulla ei oo sellasta joulufiilistä ollenkaan. En tiiä auttaisko siihen, jos laittais kuusen pystyyn tonne nurkkaan, leipois pipareita ja kattois Tonttu Toljanteria? Anyway, tänään hain kuitenkin sitä joulufiilistä miettimällä, että mitä mun lahjatoivelistalta löytyis. Tähän kollaasin koostamiseen meni oikeesti aikaa, koska ajattelin et en mä oikein tarvii mitään. Löysin kuitenkin muutaman ihan kivan (ja tarpeellisenkin) jutun listalle laitettavaksi!


1. Pussilakanat. Juuri omaan ensimmäiseen kotiin muuttaneena meillä on pieni pula pussilakanoista, joten nää tulis tosi tarpeeseen. Itse suosin simppelillä kuosilla varustettuja pussilakanoita, joten esim. kuvassa oleva Ikean Höstöga-pussilakanasetti ois enemmän kuin passeli joululahja.
2. Termosmuki. Mulla tulee aamusin monesti kiire ehtiä bussiin ja kouluun, joten esimerkiksi tälläinen Carl Oscarin Clip n' Sip -termosmuki ois todellakin mieluinen lahja. Termosmuki kun pelastais aamun pitämällä kahvin lämpösenä ja sen vois sitten juoda vaikka bussissa tai aamun ensimmäisellä tunnilla!
3. Aamu-/kylpytakki. Monesti kaipaan jotain helppoa päälle puettavaa aamuisin ja suihkun jälkeen, joten oon pitkään jo metsästäny kivaa aamu-/kylpytakkia. Esimerkiksi tälläinen Zalandolta löytyvä Anna Fieldin kylpytakki ois miellyttävä yllätys löytää paketista.
4. Suklaa. Suklaa kuuluu joka jouluun ja on enemmänkin sääntö kuin poikkeus, että joka joulu oon saanut lahjaksi suklaata. Eikä kyllä haittaa, suklaa on aina varma valinta mulle lahjaksi!
5. Ylipolvensukat. Oon nyt ihastunut tälläisiin ylipolvensukkiin, joten ois kyllä kiva löytää paketista esimerkiksi kuvan mukaiset Even&Odd-ylipolvensukat. 

Mitä teidän lahjatoivelistalta löytyy tänä vuonna?

6 kommenttia:

  1. Mun toivelistalta löytyy myös pussilakanat ja muutama päivä sitten itse asiassa julkaisin oman toivelistan blogissa! :)

    https://lauraemiliaan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva, täytyykin käydä katsomassa!

      Poista
  2. Tosi kiva postaus :) Munkin toivelistalta löytyy termosmuki ja pussilakanat on aina kiva saada!

    https://viiviviljaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Omilleen muuton jälkeen on kyllä huomannut, että pussilakanoita ei vaan voi olla liikaa :'D

      Poista
  3. Kivasti toteutettu postaus! Mun listalta löytyy astiastoja sekä huulimeikkejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!:) Sunkin toiveet on kuullostaa kivoilta!

      Poista

★ Nikon D3100, Nikkor AF-S 18-55mm
★ Minut tavoittaa myös sähköpostilla: jennnuin@gmail.com
★ Tarkastan jokaisen kommentin ennen julkaisua, joten älä turhaan lähetä kommenttiasi kahdesti!

KIITOS KOMMENTISTA!