2016/07/25

THESE FEW PAST WEEKS

Niin surulliselta kuin se kuullostaakin, niin kesäloma tosissaan alkaa olla ohi.. Tässä vaiheessa lomaa on taas sellanen fiilis, että enhän mä oo tehny mitään. :D Anyways, kooste mun kesän puuhailuista tulee kyllä sitten myöhemmin! Nyt aattelin vaan tulla jakamaan parit kameraan jääneet kuvat ja jubailemaan turhia.


Oon tässä kesän mittaan syönyt taas ihan hirveesti herkkuja netflix-maratonien ohella.. Enkä oo ees päässy liikkumaan niin paljon ku oisin halunnu, koska about kuukausi sitten hyppäsin vahingossa nilkan päälle ja se on siitä lähtien kipuillut. Onneks nyt ollaan menossa parempaan päin; pystyn kävelemään normaalisti ja ratsastuksen jälkeenkään ei pahemmin tuntunut! (ps. kesän parista ratsastuskerrasta tulossa omaa postausta myöhemmin;) )


Oon tykästyny istuskelemaan välillä iltasin ulkona ja kuuntelemaan musiikkia. Tulee jotenkin rauhallinen fiilis. Ja toi biisi, mikä kuvassa näkyy, on ehkä puhdasta rakkautta! Olin melkein onnistunu välttymään Elias Kaskiselta & Päivän Sankareilta, mutta vahingossa eksyin yks ilta sitten kuitenkin kuuntelemaan...


Naminami, nää oli mun tän kesän ekat mansikat, jotka söin viime viikolla! On ne vaan hyviä, ja heti kyllä tulee semmonen kunnon kesäfiilis, kun saa mansikoita syödäkseen. Vai mitä mieltä te ootte?


Mua harmittaa, etten oo tän kesän aikana postaillu niin paljoo, kun ehkä aattelin. Jostain syystä ei vaan oo tullu sellasta fiilistä. Joko ei oo ollu kuvia tai sit ei muuten vaan oo tehny mieli kirjottaa. Joka tapauksessa, ens viikolla lähen Kuortaneelle riparille isoseksi, ja oon aatellu laittaa silloin ajastetun postauksen, joten pysykää kuulolla (varsinkin uudet lukiolaiset) ! Kamera lähtee myös Kuortaneelle mukaan, joten saa nähdä jos sen jälkeen tulis vaikka jonkinlaista kuvapostausta. 

Miten teidän muiden kesälomat on sujunu?:)

ps. Vielä kerkee linkkaamaan oman instagraminsa mun LINKKAA INSTAGRAMISI -postaukseen!

2 kommenttia:

 1. Voi ei D: Taas naaman eteen lvähtää valtavia kuvia herkuista :D Miksi juuri nyt, kun aloitin juuri herkkulakon :D Mutta sulla on tosi kiva blogi :) Itse olin isosena pikkutyttöjen leirillä ja se jo jännitti hirmuisesti, niin voin kuvitella jännityksen ripari isosena ennen leiriä :D Eikä se kesä vielä ole ohi, kerkeehän täs tehä viel vaik mitä :) Kivaa leiriä, ja hyvää kesän jatkoa sulle!

  http://tavoiteenion.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha voi ei anteeks!:D tsemppiä herkkulakkoon! ja joo tietysti aina vähä jännittää lähtee isoseks, mut nykyään osaan ottaa vähä rennommin ku on jo pari riparia ja yks lastenleiri isosena takana:)

   Hyvää kesänjatkoa sullekkin!:)

   Poista

★ Nikon D3100, Nikkor AF-S 18-55mm
★ Minut tavoittaa myös sähköpostilla: jennnuin@gmail.com
★ Tarkastan jokaisen kommentin ennen julkaisua, joten älä turhaan lähetä kommenttiasi kahdesti!

KIITOS KOMMENTISTA!