2016/03/15

JUST A FEW

Heipsun! Mitä kuuluu? Mulle kuuluu hyvää, pienestä blogihiljaisuudesta huolimatta, anteeks siitä joka tapauksessa. Mun pitäis ryhdistäytyä, mutta mulla ei oo oikein just nyt mitään mitä kirjottaa, tai kuvia jaettavaks. Anyways, aattelin esitellä muutamat kertyneet ostokset! Viime ostospostauksesta ei ole kauaa, joten ajattelin kysyä kiinnostaako teitä tälläiset ollenkaan, tai pitäisikö tän aihepiirin juttuja rajoittaa? Ottaisin mielelläni myös postausideoita vastaan! Joka tapauksessa, nyt asiaan:


Ekana juttu, joka jäi jouluna toiveista huolimatta saamatta.. Kotikullan huopafleeceviltti turvaa jatkossa mulle lämpöiset päiväunet. Tää tarttui mukaan Tokmannilta, ja hintakaan ei ollut paha, vain 3,49e!


En oikein tiiä millä nimellä tätä pitäis kutsua, kun oon kuullu niin monia variaatioita. Tosiaan tälläinen jumppapussi, joka toimittaa mulla koulurepun virkaa:D Tää on yllättävän tilava ja kätevä, mut jos jotain pitäs moittia niin noi kiristysnyörit on ehkä ärsyttävänkin ohuet.. Anteeks, en muista mistä tän tilasin, saatika hintaa! Ulkomailta joka tapauksessa, eikä hintaakaan ollut muutamaa euroa enempää, toivotaan nyt sit että tää kans kestää!


Future Sportswearin one size-sukkia, koska just tänään heitin rikkinäisiä sukkia roskiin. Sukkia nyt vaan tarvii aina, ja tää viiden parin pakkaus lähti mukaan hinnalla 6,99e.


Sitten tulee pari treenivaate-juttua, ekana niistä nää Future Sportswearin urheilurintaliivit. Nää on mukavan jämäkät päällä ja tarkoitettu sellaseen semirankkaan treeniin. En oikein olettanu mitään näistä hinnan perusteella, kunhan ostin testiin, mutta nää yllätti mut ihan positiivisesti. Näiden oikee hinta olis ollut 12,95e mutta ostin omani tarjouksesta 5 eurolla.


Viimeisenä mun uusimmat rakkaudet! Näistä HTLD:n juoksuhousuista oli puhetta jo edellisessä postauksessa ja nyt nää vihdoin sain. Tykkään näistä niin paljon, että sanoin jo parille kaverille, että en varmaan suostu enää käyttämään muita housuja, haha:D Jotenkin oon ihan in love nykyään juoksuhousuihin. Näissä on housujen sivuilla ja nilkoissa sellasta vähän ohuempaa verkkokangasta, ja muuten siis tota kuviointia! Nää tilasin kanssa jostain ulkomailta, ja hinnaksi taisi kertyä 13 euroa ja risat.

Mitä mieltä olitte uusista jutuista? Löytyykö muita, jotka on mieltyny juoksuhousuihin?:D

2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja juttuja! Täällä toinen juoksuhousuihin hurahtanut :D! ihanan näköiset noi <3!

    fashionsituation.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon kehuista! ja jes, juoksuhousuihin vaan jää niin helposti "koukkuun":D

      Poista

★ Nikon D3100, Nikkor AF-S 18-55mm
★ Minut tavoittaa myös sähköpostilla: jennnuin@gmail.com
★ Tarkastan jokaisen kommentin ennen julkaisua, joten älä turhaan lähetä kommenttiasi kahdesti!

KIITOS KOMMENTISTA!