2016/01/17

ICY WINTER RESCUERS

Viime postauksessa taisin antaa pientä sneakpeekkiä tulevasta, joten tässä tulis nyt tää postaus mistä puhuin! Nää sain siis tilata joululahjaks äitiltä & iskältä, mutta nää ei tosiaan jouluks ehtiny.. En yhtään muista näitten vaatteiden hintoja, joten sen takia en niitä tässä postauksessa ole maininnut!


Ensinnäkin on Miss Fiorin college-paita. Tää on omasta mielestä tosi kivan yksinkertanen, ja mulla ei liiaks näitä college-paitoja oo:D Simppelisti kivan näkönen omaan silmään.
Sitten Lee Cooperin huppari. Oon tosi vannoutunu huppareiden käyttäjä, koska se on vaan niin helppo vaihtoehto farkkujen kanssa.. Mulle piti alunperin tulla melkein vastaava Lee Cooperin valkoinen huppari, mutta sitä ei sitten ollutkaan varastoissa, niin päätin ottaa tän harmaan, ja oon ollu tosi tyytyväinen!


Sitten on LA Gearin perus harmaa huppari. Tästä ei oo oikein mitään sanottavaa. Tässä hupparissa toi yksinkertasuus vaan viehättää:) 
Vuorossa ois Lee Cooperin college-housut, ja oon totaalisen rakastunu näihin! Pakko sanoo, että ehkä parhaat kollarit mitä mulla on ikinä ollu! Oonkin viimeset pari päivää vaan menny noilla, kun niin ihanat:'D


Yleisesti pakko sanoo, että nää kaikki on tosi lämpösiä, ja ihanan pehmeitä päällä! Oli kyllä kannattavia, ja ennen kaikkia tarpeellisia juttuja nää pakkaset huomioon ottaen.

Onko täällä muita, jotka luottaa yksinkertaseen farkut-huppari-yhdistelmään?

6 kommenttia:

 1. Mistä oot tuon huppparin hankkinut jossa on tekstiä? Tosi kivan näkönen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nää kaikki vaatteet on tilattu SportDirectiltä:)

   Poista
 2. Täällä ei turvauduta farkkuihin ja huppariin, vaan lökäreihin ja huppariin :D

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, se on kanssa yks pelastava asuyhdistelmä näillä keleillä!:D

   Poista
 3. Itse kans tykkään käyttää huppareit ja fakkuja, niin helppo ja ihana yhdistelmä! ♥ Pitäisi noita fakkuja taas tilata lisää, kun tuuppaa hajoamaan aika herkäst.. Jotkut mustat tai ihan perus "siniset" olis kivat...
  http://farinzucker.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, ne vaa on nii helppo valita aamulla kaapista! ja haha, munki pitäs hommata vähän uusia..:)

   Poista

★ Nikon D3100, Nikkor AF-S 18-55mm
★ Minut tavoittaa myös sähköpostilla: jennnuin@gmail.com
★ Tarkastan jokaisen kommentin ennen julkaisua, joten älä turhaan lähetä kommenttiasi kahdesti!

KIITOS KOMMENTISTA!