2015/07/17

MÄ OON LUKIOLAINEN ja muita kuulumisia

Heissan! Mä taidan olla pienen selityksen velkaa tästä yli kuukauden mittaisesta postaustauosta.. Mun tietokoneen laturi sanoi sopimuksensa irti kesäkuun alussa, jonka takia en ole postaamaan päässyt, vaikka intoa ja ideoita olisikin ollut.. Tää aika on valokuvaamisen suhteen ollut aika hiljaista, koska ei juurikaan ole innostanut ottaa kameraa käteen, kun tuotoksia en kuitenkaan olisi koneelle saanut.


Sen verran kuitenkin on tullut räpsittyä, että juhlittiin tossa kesäkuun loppupuolella mun veljen ripille pääsyä, joten otin hänestä sitten "viralliset" rippikuvat kiitos-kortteihin sun muihin:) kyllä ainakin kirkossa huomattiin taas oma osaamattomuus ja tarve sille pidemmälle objektiiville.. toi 18-55mm ei oikein tuppaa riittämään:D


Mitäs muuta.. Oon viettäny koko loman tähän mennessä kotona, hengaillu aina välissä kavereitten kanssa. Perheen kanssa ei olla reissuun päästy, kun mun vanhemmilla on lomat eri aikoihin.. mutta eihän siinä, meneehän tää loma näinkin:D

Sitten ehkä koko postauksen mielenkiintosin osa..! Saatiin kesäkuun alussa (vihdoin ja viimein!) yhteishaun tulokset. Voin sanoo, et muutama riemunkiljahdus ja onnen kyynel tuli, kun luin että pääsin juuri sinne minne ekana toiveena hainkin. Eli tätä nykyä mä oon sitten lukiolainen Jyväskylän Lyseon lukion Harjun toimipisteellä. Ootan jo innolla koulun alkua ja uusia haasteita, koska tuntuu siltä kun aloittaisin puhtaalta pöydältä. Suurin osa kavereista kun on amiksessa tai sitten Voionmaalla lukiossa..


Pahoitteluni ehkä hieman sekavasta postauksesta..:D tää postailemattomuus jatkuu nyt ainakin vielä viikon, sillä maanantaina alkaa ripari, eli mua kutsuu isosen duunit Koivuniemessä..;) koitan kuitenkin tässä viikonlopun aikana ehtiä kirjottaa yhden postauksen ajastetuks ens viikolle:)

2 kommenttia:

 1. Kiva että pääsit toivomaasi koulupaikkaan! Mulla kävi kans tuuria, kun pääsin sinne minne halusinkin vaikka soveltuvuuskokeesta tullessani ei tuntunut siltä :D Pidähän kiva loppukesä! :')

  http://www.mimminkauniskaaos.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, oon niin ilonen:) ja kiva, että sullakin sit kävi noin hyvin! hyvää loppukesää sullekkin ja tsemppiä sitten sinne kouluunkin!:)

   Poista

★ Nikon D3100, Nikkor AF-S 18-55mm
★ Minut tavoittaa myös sähköpostilla: jennnuin@gmail.com
★ Tarkastan jokaisen kommentin ennen julkaisua, joten älä turhaan lähetä kommenttiasi kahdesti!

KIITOS KOMMENTISTA!