2015/06/01

"BEGINNING"

En tiiä miks, mutta mun mielestä alottaminen on ollu aina vaikeinta. Ekan postauksen kirjottaminen uuteen blogiin on aina vaikein juttu. En oikein oo varma mitä mun pitäs kertoa, mutta jos tän postauksen jälkeen jää vielä kysyttävää, niin kysykää:)

Oon siis Jenna, vuonna 1999 syntyny, eli siis tällä hetkellä 16-vuotias tyttö Jyväskylästä. Lopettelin tossa lauantaina just mun peruskoulu-taipaleen, ja tällä hetkellä oottelen yhteishaun tuloksia, jos vaikka hyvä tuuri kävis ja pääsisin mun toivomaan lukioon:)

Mun perheeseen kuuluu äiti, iskä & kaks pikkuveljeä. Lisäks mulla on kaks koiraa; kääpiövillakoira uros Onni, 2v, ja toyvillakoira narttu Fiona, 1,5v:) 


Blogin kuvista ja mahdollisista videoista sen verran, että mulla on käytössä viime kesänä hankittu Nikonin D3100-järjestelmäkamera. Valokuvaamisesta on nyt ollu inspiraation puutteen takia vähän taukoa, mutta jos sekin innostus heräilisi taas blogin myötä. Enkä mä mikään hyvä oo, mutta mielenkiintoa löytyy kyllä opetella:)


Mulla on mielenkiinnon kohteena myös hevoset & ratsastus. Viimeset 4, 5 vuotta hevoset on ollu tosi tärkeitä mulle. Ratsastin ite kolme vuotta säännöllisesti viikottain, mutta mun motivaatio romahti ja nyt 1,5 vuoden ajan oon käyny ratsastamassa suunnilleen kerran puoleen vuoteen. Vaikka harrastus hiipuikin, niin heppatyttö jäi ♥


Taustaa bloggaajana taas löytyy useamman vuoden takaa. Oon aikoinaan alottanu heppabloggaajana, mutta ajan kuluessa aihealue on laajentunut enemmän lifestyleen. Tän blogin aion pitää ihan vaan mukavana tapana rentoutua. En halua ottaa postaamisesta mitään paineita, tai kirjottaa & valokuvata vaan sen takia et mun on pakko. Aion kirjottaa just sillon kun mulla on aikaa, ja sillon kun mulla on ylipäätään jotain mistä kirjottaa:)

Toivottavasti tuutte viihtymään mun blogin parissa!:)

2 kommenttia:

  1. Siulle ois haastetta miun blogissa! :)
    http://vilmaadalinnea.blogspot.fi/2015/07/liebster-awards-haaste.html

    VastaaPoista

★ Nikon D3100, Nikkor AF-S 18-55mm
★ Minut tavoittaa myös sähköpostilla: jennnuin@gmail.com
★ Tarkastan jokaisen kommentin ennen julkaisua, joten älä turhaan lähetä kommenttiasi kahdesti!

KIITOS KOMMENTISTA!