2016/06/11

SUMMERNIGHT VIBES

Apua, mihin meni se kuukaus, jonka aikana en postannu ollenkaa? Tai no, jos suoraan sanotaan, niin ei ollu kaukana etten ois painanu poista blogi -nappulaa. Mulla on ollu inspiraatio ja motivaatio vähän hakusessa. Ollu vähän hakusessa, että miks mä teenkään tätä. Mutta tässä sitä ollaan. Taas.


Kesäloma, jes. Lukion eka vuosi takana ja oon aika tyytyväinen. Ainakin noin niinku kurssinumeroitten puolesta. Nää kaks ekaa kesäloma viikkoo on menny/tulee menemään päiväriparin isosena. Aika rentoo hommaa, että ei juurikaan valittamista. Elokuun alussa lähdetään vielä Kuortaneelle isoseks! Muita kesätöitä mulla ei sitten ookkaan, että muuten mun loma onkin aika tylsä..:p


Oon taas ihan innoissani kesästä, koska niin paljon kivempi lähtee ulos kuvailemaan! Mulla ois hirveesti ideoita valokuvauksen suhteen, saa nähä millon sais toteutettua! Keskiviikko-iltana aattelin myös ottaa kameran kanssa suunnaks Killerin, koska siellä olis luvassa vähän estekisoja! Lisäks oon tässä kesän aikana luvannu mennä kuvaamaan myös erään kaverin ratsastustuntia. Oispa kiva itekkin päästä kesän aikana taas satulaan..! Btw, haluaisitteko nähdä mahdollisia estekisakuvia blogin puolella?


Tän postauksen kuvat on otettu viime yönä. Tuli vaan yhtäkkiä fiilis, että haluun lähtee ottamaan kuvia, joten hyppäsin mopon selkään ja ajelin vaan johonkin! Oli niin siistiä, pakko ottaa uusiks tässä joku yö!


Mites teidän muiden kesälomat on alkanu? Ja näin jälkikäteen onnittelut myös tänä keväänä valmistuneille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

★ Nikon D3100, Nikkor AF-S 18-55mm
★ Minut tavoittaa myös sähköpostilla: jennnuin@gmail.com
★ Tarkastan jokaisen kommentin ennen julkaisua, joten älä turhaan lähetä kommenttiasi kahdesti!

KIITOS KOMMENTISTA!